May 15, 2023

Proptly - Strømlinjeforming av samarbeid og effektivitet for håndverkere og deres partnere

Bli kjent med historien bak Proptly og hvordan vi transformerer måten håndverkere og bedrifter jobber sammen

Proptly - Strømlinjeforming av samarbeid og effektivitet for håndverkere og deres partnere

Interview multiple candidates

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit proin mi pellentesque  lorem turpis feugiat non sed sed sed aliquam lectus sodales gravida turpis maassa odio faucibus accumsan turpis nulla tellus purus ut   cursus lorem  in pellentesque risus turpis eget quam eu nunc sed diam.

Search for the right experience

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit proin mi pellentesque  lorem turpis feugiat non sed sed sed aliquam lectus sodales gravida turpis maassa odio.

  1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  2. Porttitor nibh est vulputate vitae sem vitae.
  3. Netus vestibulum dignissim scelerisque vitae.
  4. Amet tellus nisl risus lorem vulputate velit eget.

Ask for past work examples & results

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit consectetur in proin mattis enim posuere maecenas non magna mauris, feugiat montes, porttitor eget nulla id id.

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  • Netus vestibulum dignissim scelerisque vitae.
  • Porttitor nibh est vulputate vitae sem vitae.
  • Amet tellus nisl risus lorem vulputate velit eget.
Vet candidates & ask for past references before hiring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ut suspendisse convallis enim tincidunt nunc condimentum facilisi accumsan tempor donec dolor malesuada vestibulum in sed sed morbi accumsan tristique turpis vivamus non velit euismod.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nunc gravida purus urna, ipsum eu morbi in enim”
Once you hire them, give them access for all tools & resources for success

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ut suspendisse convallis enim tincidunt nunc condimentum facilisi accumsan tempor donec dolor malesuada vestibulum in sed sed morbi accumsan tristique turpis vivamus non velit euismod.

Introduksjon

I et svært konkurranseutsatt økosystem med håndverkere og bedrifter som er avhengig av dem er det avgjørende å holde seg i teten for å lykkes. Hos Proptly la vi merke til at håndverkere og deres samarbeidende bedrifter ofte strevde med kommunikasjon, prosjektledelse og sporing av bestillinger. Dette tente gnisten for å skape en plattform som kunne strømlinjeforme disse prosessene, forbedre effektiviteten og, i siste instans, øke kundetilfredsheten.

I dette blogginnlegget skal vi dykke inn i motivasjonen bak skapelsen av Proptly og utforske hvordan våre to hovedprodukter, er designet for å revolusjonere måten håndverkere og bedrifter som er avhengige av dem samarbeider.

Utfordringene håndverkere og deres partnere møter

Det har blitt en etablert konsensus om at håndverksbedrifter sliter ofte med å håndtere innkommende forespørsler, kommunisere med kunder og underleverandører, lage tilbud og kontrakter samt koordinere tidsplaner. Administrasjon som stjeler fakturerbar tid, men er nødvendig om det ikke skall føre til tapte muligheter, forsinkelser i prosjekter og misfornøyde kunder.

På den annen side står bedrifter som genererer betydelige mengder ordre eller leads for håndverkere gjerne innenfor viktige segmenter som tilbyr bærekraftige produkter som solcelle, oppvarming, elbillading – kort fortalt produkter og tjenester som gjør at Ola og Kari Normann kan øke energieffektiviteten på egen bolig eller større eiendom og følgelig få billigere finansiering og redusere utslipp. Noe vil påstå det er viktig! Samhandlingen mellom denne type bedrifter og håndverkere bærer idag preg av mangel på innsikt, kontroll og følgelig eierskap til egen kundereise for disse bedriftene.

Proptlys fødsel

For å takle disse utfordringene utviklet vi Proptly, en plattform som forenkler samarbeidsprosessen og styrker kommunikasjonen mellom håndverkere og deres partnere. Våre to hovedprodukter, salgs-og kommunikasjonsplattformen og ordreplattformen, er designet for å imøtekomme de unike behovene til håndverkere og samarbeidende bedrifter.

Håndvekers salgs- og kommunikasjonsplattform

Vår salgsplattform for håndverkere er skreddersydd for prosjektledere i håndverkerfirmaer. Ved å ha laget det første skreddersydd CRM systemet for håndverksbedrifter med tilhørende salgs- og kommunikasjonsverktøy forenkler plattformen prosessen med å skaffe, håndtere og beholde kunder, samtidig som den sikrer tidsriktig og effektiv prosjektleveranse. Den tilbyr en strømlinjeformet håndtering av forespørsler, sentralisert kommunikasjon, planleggings- og bfaringsverktøy, tilbuds- og kontrakthåndtering , samarbeid med underleverandører, beslutningsverktøy og en forbedret kundeopplevelse gjennom en dedikert kundeportal. Her
skiller man seg radikalt ut mot sluttkunden sammenlignet med konkurrenter.

Partner ordreplattform

Vår ordreplattform er designet for aktører som bruker håndverkere som en del av leveransemodellen sin. Den gir full kontroll på ruting av ordre til installatører, noe vi ser etter å ha jobbet tett på bransjen er helt sentralt for å sikre en effektiv ordrestyring og en smidig og strømlinjeformet prosess fra salg til installasjon og ferdigstillelse.

En av nøkkelfordelene med Proptly’s plattform er den store mengden data den genererer. Vedå samle verdifull informasjon om ulike prosesser, gjør plattformen vår det mulig for bedrifter å ta informerte beslutninger, måle effektiviteten av strategi og optimalisere driften for å skalere opp egne salgsprosesser.

Begge våre produkter er fullintegrert og alle ordrer som genereres i ordreplattformen havner selvsagt rett inn i salgsplattformen til håndverksbedrift. Fordelene for håndverksbedriften er at man får også inn alle andre kundehenvendelser i samme plattform, og ikke bare de fra vår ordreplattform. Med andre ord, så vil man kun ha ett sted å forholde seg til når man skal følge opp ordre-/ kundehenvendelser hvor samtlige sluttkunder digital kundeoppfølging hver gang.

Et solid nettverk av digitale og fremtidsrettede håndverkere

Hos Proptly anerkjenner vi betydningen av å ha et pålitelig nettverk av dyktige håndverkere. Derfor har vi bygget opp et sterkt fellesskap av digitale og fremtidsrettede fagfolk som er dedikerte til å levere førsteklasses tjenester. Ved å koble bedrifter til vårt nettverk av håndverkere, hjelper vi dem med å tilby en enda sterkere verdi for sine kunder

Konklusjon

Hos Proptly er vår visjon å transformere måten håndverkere og bedrifter samarbeider på ut mot sluttkunde, og sikre en mer effektiv og tilfredsstillende opplevelse for alle involverte parter. Vår produkter gir de nødvendige verktøyene for håndverkere og bedrifter for å optimalisere driften og skape nye forventninger til kundeopplevelser når mennesker gjør noe som viktig som å oppgradere hjem og eiendom

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om Proptly og hvordan vår plattform kan transformere virksomheten din.

Ønsker du å teste selv?