Forenkler adopsjon av

Smarte energiløsninger

Proptly samler alle interessenter på én plattform, hvilket sikrer sømløst leverandørsamarbeid der dere setter premissene og styrker den digitale kundereisen både B2B og B2C.

Hva gjør Proptly for deg?

Reduserer kompleksiteten i et skifte til bærekraftig teknologi for hjem og eiendom

Proptly skaper et økosystem der vi knytter mennesker sømløst sammen og effektiviserer prosesser for å fremme smarte energi løsninger. Vi gir bedrifter verktøyene til å vokse, samtidig som vi åpner opp nye markeder i en verden som jobber mot netto nullutslipp av energi.

Vår teknologi for installasjoner..

Styrker leverandørsamarbeidet

Proptly lar deg ta eierskap på samarbeidet med leverandørene i stedet for at du må tilpasse deg deres måter å jobbe på.

Skaper en unik kundereise

Proptly gir alle kundene dine en egen kundportal hvor de enkelt kan kommunisere med leverandørerne fra start til slutt.

Sikrer datafangst

Proptly sitt dashboard lar deg sammenligne dine leverandører slik at du hvem som er dyktigst kundeoppfølging og leveranse

Process mining

Grav deg ned i dine egne prosesser å identifiser flaskehalser som fører til ledetid og koster bedriften din penger

Les mer om produktet

Samle all kommunikasjon

Unngå at kommunikasjonen drukner i e-poster og telefonsamtaler ved å ha oversikt over alle ordrene dine til leverandører samlet på ett sted, slik at du har full kontroll.

Enkel distrubusjon

Unngå unødvendige tilpasninger etter leverandørene og lange prosesser. Distribuer effektivt ordrene dine innenfor ditt nettverk av leverandører på en enkel måte, eller benytt deg av vår datadrevne anbefalingsmotor som hjelper deg å velge rett hver gang.

Monitorer og juster

Ikke la leverandørene dine blir en flaskehals. Proptly hjelper deg med å få sanntidsdata på ordre som sikrer at leveransen skjer i tråd med dine eller andres forventninger. Ved behov kan du enkelt foreta justeringer med bare noen få klikk.

Optimaliser prosesser

Benytt deg av statistikk og dataanalyser for å forbedre prosessen, sammenligne dine leverandører, og dermed sikre at du gjør de riktige valgene for alle dine ordre.

En digital kundereise

I portalen samarbeider alle som er en del av leveransemodellen effektivt. Du har oversikt, kunden får en egen portal med transparens og kommunikasjon og leverandør har kun et sted å forholde seg til for å levere på alle dine ordre hver gang.

Komplett prosessforståelse

Få innsikt i hvordan dine leverandører leverer for deg slik at du kan optimalisere dine prosesser og ta datadrevne valg i hvem du ønsker å benytte for dine prosjekter og ordre.

Det man ønsker skal være en strømlinjet prosess er dessverre ofte et "spaghetti-monster". Uten tilstrekkelig data og innsikt kan du ikke gjøre noe med det. Proptly løser dette enkelt og effektivt.

Vi utvider nettverket ditt

Som du skjønner tilbyr vi en løsning som optimaliserer hvordan din bedrift samarbeider med håndverkere.

I tillegg har vi et bredt nettverk av håndverkere som er klare til å bidra med digital kundeoppfølging på dine prosjekter.

Les merTa kontakt
Ta en uforpliktende prat med oss

Ønsker du å teste selv?